vineri, 26 octombrie 2007

Joop - Prominent / On Top Of Things

Noul release a Dj-ului/producatorului olandez Joop pare a fi o continuare a anthemului de la Trance Energy 2007 - The future. Chiar asa este, acest release este "viitorul" productiei anterioare, completand-o.

Prominent are sunetul specific nou Joop, avand elemente cunoscute din anteriorul hit "The Future". Este o piesa decenta, cu unn intro captivant, buildup-ul este putin cam techy si te pregateste apoi cu un breakdown putin cam "dark" care te induce in eroare pana cand apare peakul cu o explozie de energie si un ecou pe masura. Este greu sa te abtii sa nu sari pe aceasta melodie si sa iti arunci mainile in aer.

Remixul lui Leon Bolier la Prominent este de fapt un club remix al acestei melodii si reuseste sa aduca a Bolier prin prelungirea elementelor tech si adaugarea unor elemente subtile. Este pastrat acelasi sunet cosmic si visator dar putin mai subtil si mai rafinat ca sunetul din originala.

On top of things la prima vedere nu este o melodie asa reusita. Ai impresia ca principalul element este buildupul si breakdownul, dar nu este deloc asa. Intr-adevar prima parte a melodiei este destul de "dreamy" si are sunete pe fundal care dau impresia de masivitate si de greutate. Este si un scurt breakdown dupa care se reia melodia, dar cu o viteza mai redusa si creeaza o senzatie adanca. Peakul este cam straniu dar cu putine elemente house reduce din efectul de bizar.


Acest release este o productie buna a lui Joop, cu multe elemente noi si ciudate dar care se imbina perfect.
Puteti gasi sampleuri & puteti cumpara melodiile la adresa : http://www.myspace.com/djjoop

Niciun comentariu: